Skip to main content

Welkom bij het Alfa Romeo Spider Register

Het Alfa Romeo Spider Register is een levendige vereniging met rond de 500 leden. Binnen de vereniging zijn veel leden actief binnen het bestuur, clubblad Spiderama, de verschillende commissies, de website en natuurlijk de evenementen!

Evenementen

Bekijk alle evenementen

Over ALFA Romeo Spider Register

SPIDERISTI

Het Alfa Romeo Spider Register is een club van enthousiaste liefhebbers en eigenaren van Alfa Spiders.

Wij zijn een zelfstandige club met een eigen bestuur en eigen financiële middelen. Onze belangrijkste doelstelling is plezier te beleven met onze Spider. Door o.a samen te rijden en nieuwe Spiderrijders liefhebbers te ontmoeten! Lees meer over lidmaatschap en aanmelden

Aantal leden

436

Oudste Alfa Spider in Register

1957

Aantal spiders in Nederland

3.366

Registraties dit jaar

18

Een levendige vereniging

knac logo 100Heeft u zelf een open Alfa Romeo? Voor een bescheiden bedrag per jaar krijgt u een reeks gezellige clubritten en andere evenementen, een prachtig fullcolour magazine, toegang tot het besloten deel van deze website en meer.
Het Alfa Spider Register is lid van vriendenclub van KNAC.

Video's van Leden

Bekijk alle video's

Ontmoeten!

Ontmoet leden van het Alfa Spider Register op ons eigen ledenplein. "Social media voor spideristi" waarin leden evenementen, foto's en video's kunnen uploaden.

Leden kunnen hier met elkaar in discussie gaan, al dan niet in groepen.  Vooral de diehards die tot voorkort via het oude gastenboek met elkaar communiceerden zijn van harte welkom! 

Ga naar het ledenplein

Sponsoren

Adverteerders van het clubblad, Spiderama, zijn automatisch ook Sponsor van het Register. Wilt u ook adverteren en daarmee sponsor worden van ons Register, neem dan contact op met PR .